Friday, February 18, 2005


remain 4eva... Posted by Hello

faiz and fiza =) Posted by Hello

sam~ Posted by Hello

Wednesday, February 16, 2005

the important date

22nd OCTOBER 1984
~the prince wuz born

29th MARCH 1986
~the princess wuz born

22 NOVEMBER 2002
~they got to know each other

1st JANUARY 2003
~the prince met the princess and had a very good time ahead

19th APRIL 2004
~the prince went to KL to meet his gurl~unexpected incident happened-car broke down- which was the bad sign

26th APRIL 2004
~the princess asked for break..reason?..

20somethin DECEMBER 2004
~declared back..they missed each other and the time they had...

14th JANUARY 2005
~second time break..diz time wuz asked from the prince..

1st FEBRUARY 2005
~the prince and princess get together back with a hope..hope dat they can love n live together until the end of time..

19th APRIL 2004 - NOW
~they haven't met each other for a very long time...THE PRINCESS MISSES THE PRINCE SO MUCH THAT NO WORDS COULD DESCRIBE.. =(

from my heart..

awk...kdg2 fiza bukak website ni msti teringt balik ape yg awk ckp dlu,awk buat website ni utk pompuan tu...fiza syg sgt kt awk sbb tu fiza tak boleh trime awk penah syg org lain lepas fiza...kalo lah boleh turn back time,fiza nk syg awk camne fiza syg awk skrg...tp tu lah..i need time nk lupekan yg awk penah couple ngn pompuan tu...fiza nk yakinkan awk balik skrg ni yg awk tak buat mistake couple blk ngn fiza...fiza dh yakin yg awk org yg mampu buat fiza bahagia,smpai bile2..i really appreciate u..thanx sbb byk ajar fiza utk jd lebih matang..fiza tak sanggup nk kehilangan awk lagi..cukuplah twice kite break..fiza mntk maaf fiza byk sgt buat salah kt awk,tp percayelah,lepas kte break tu,fiza mmg try utk jd yg lebih baik,demi awk..fiza xnk buat awk kecik hati,fiza nk awk jd org paling bahagia..semua yg fiza buat,mesti fiza pk awk dlu,bnde kecik macamane pun,fiza msti pk awk..ingt tak kite slalu gaduh pasal kwn2 laki fiza,skg fiza mmg xde hati nk rapat dgn diorg,percayelah..dlu fiza penah ckp kawan2 fiza lg penting dr awk..i'm so sorry i said that..skrg fiza realize,awk org paling penting dlm hidup fiza..fiza mmg tak boleh kehilangan awk..i really need u in my life..fiza sayang awk sgt2..fiza xpenah syg org lain byk mcmni..i hope we can love each other until the end...

Monday, January 31, 2005

rio ferbrian - maafkan..

Kasih sudah kuakui
Semua salahku padamu
Beri aku kesempatan
Untuk buktikan cinta setia padamu lagi

Maaf, maafkan diriku
Yang telah membuat hatimu terluka
Hanya kau cinta ku
Ku tak pernah pikir 'tuk pergi darimu
Walau hanya sekejap saja

Jangan pernah kau berpikir
Untuk tinggalkan diriku
Beri aku kesempatan
Untuk buktikan cinta setia padamu lagi

Kan kupeluk dirimu
Takkan kulepas lagi
Untuk buktikan cintaku
Kan kuhapus lukamu
Akhiri semua ini
Hanya untuk mu...

O janjiku, janjiku padamu
'Tuk mencintaimu
Sekali dalam hidupku
Kasihku dengarkan
Hanya engkau yang bisa
Temani hidup ini
Sampai akhir usia kita...

Friday, January 07, 2005

DeNTiNg..

I luv dis song... coz, lagu nie punyer lirik mmg kene ngan keadaan aku skrang nie... cume takde bunyi denting je... kalo ader, pergh... 100% markah!!! huhu... dedicated to fiza.. hope korang pun suke lagu nie...

Denting - melly goeslow

Denting yg berbunyi dari dinding kamarku
sedarkan diriku dari lamunan panjang
tak terasa malam kini semakin larut
kumasih terjaga..

Sayang kau dimana aku ingin bersama
aku butuh semua untuk tapiskan rindu
mungkinkah kau di sana merasa yang sama
seperti dinginku di malam ini

Rintik gerimis mengundang kekasih di malam ini
kita menari dalam rindu yang indah
sepi kurasa hatiku saat ini oh sayangku
Jika kau di sini aku tenang..

Sayang kau dimana aku ingin bersama
aku butuh semua untuk tapiskan rindu
mungkinkah kau di sana merasa yg sama
seperti dinginku di malam ini

Rintik gerimis mengundang kekasih di malam ini
kita menari dalam rindu yang indah
sepi kurasa hatiku saat ini oh sayangku
jika kau di sini aku tenang..

WeLKaM...

alops... hehe.. ape khabor kpd semue pengunjung blog nie walaupun aku rase takkan ader owg masuk blog nienyer... hampeh.. blog nie pun aku buat saje2 je sebab dah lame ingat nak buat.. so, arinie tercapai la hasrat aku nak buat blog nie.. nape name "he n she? hurm, aku bg name tu sebab aku nak share blog nie ngan fiza a.k.a awek aku... huhu.. sebab aku tau kalo aku sorang je handle blog nie, mmg tak jadi ape2 la blog nie.. mesti burink gile.. so, aku pun nak share la ngan die, at least kalo die rajin bleh gak die post ape2 kan? hehehe.. this blog is dedicated to her.. luv u.. =)ok ar, aku nak anta msg kat fiza jap, bgtau kat die pasal blog yg tak seberapa nie.. =) adios! chow!

Thursday, January 06, 2005

ArSeNaL!!!!!!!!!!

ape nie arsenal... makin jauh plak jarak ngan chelsea.. kamon la wei... bg la thierry henry rehat, letak je reyes ngan van persie jd striker.. henry penat tu, 70% jer fit... takkan nak bagi chelsea menang, walaupun aku sokong chelsea gak, tapi aku lagi suke kalo arsenal menang.. man u sucks! hahahha..